Σχετικά με εμάς

Ο μικροβιολόγος Μπαλοδήμος Στέργιος λειτουργεί το ιδιωτικό διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο του στην Καλαμπάκα Τρικάλων από το 2018.

Σκοπός του διαγνωστικού εργαστηρίου Μπαλοδήμος Στέργιος είναι η παροχή και η διενέργεια πλήθους διαγνωστικών εξετάσεων με υψηλή αξιοπιστία, ασφάλεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα του κάθε εξεταζόμενου. Το προσωπικό του διαγνωστικού εργαστηρίου μας διαθέτει άριστη επιστημονική κατάρτιση, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του εξεταζόμενου.

Το μικροβιολογικό μας εργαστήριο διακρίνεται για την ανθρωποκεντρική του προσέγγιση σε κάθε εξεταζόμενο, ο οποίος αντιμετωπίζεται με σεβασμό , διακριτικότητα, υπευθυνότητα, ασφάλεια περιβάλλοντος με 2 θέσεις αιμοληψίας όπου τηρούνται τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής. Το μικροβιολογικό εργαστήριο στην Καλαμπάκα αναβαθμίζεται διαρκώς και ακολουθώντας τις συνεχόμενες εξελίξεις της επιστήμης και του κλάδου αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αναλυτές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και είναι πιστοποιημένο με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Στο μικροβιολογικό εργαστήριο Μπαλοδήμος Στέργιος στην Καλαμπάκα εφαρμόζουμε διεθνή πρωτόκολλα και μεθόδους αναφοράς για την πραγματοποίηση των αναλύσεων και τη διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων. Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων ελέγχεται με τεχνικές εσωτερικού και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου μας σε ειδικά προγράμματα.

Στόχος του μικροβιολογικού εργαστηρίου μας είναι η αξιοπιστία στα αποτελέσματα του συνόλου των διαγνωστικών εξετάσεων και η μέγιστη ταχύτητα τους για τον κάθε εξεταζόμενο μας. Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει στο πιο σύγχρονο διαθέσιμο εργαστηριακό εξοπλισμό και στο πιο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η πρόσβαση στο διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο μας στην Καλαμπάκα είναι εύκολη για άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε να εξυπηρετούνται στον μέγιστο βαθμό.

Στο διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο μας στην Καλαμπάκα πραγματοποιούνται οι παρακάτω εξετάσεις :

• Αιματολογικές Εξετάσεις
• Βιοχημικές Εξετάσεις
• Ορμονολογικές Εξετάσεις
• Εξετάσεις Προγεννητικού Ελέγχου
• Ανοσολογικές Εξετάσεις
• Καλλιέργειες Βιολογικών Υγρών
Αλλεργικά Τεστ
Εξετάσεις επιπέδων φαρμάκων & ουσιών
Εξετάσεις Νεοπλασματικών δεικτών